Munkajog

Teljeskörű munkajogi tanácsadást nyújtunk cégeknek és egyéb jogi személyeknek egyaránt. Tevékenységünk része a munkajogi audit, mely során felmérjük a munkáltató jelenlegi szerződéses környezetét, és szükség esetén felülvizsgáljuk a hatályos munkaszerződéseket és egyéb jogi dokumentumokat, illetve azokkal kapcsolatban módosítási javaslatokat fogalmazunk meg.  

Ügyfeleink részére kidolgozzuk, és folyamatosan a hatályos jogszabályokhoz igazítjuk a releváns szerződéseket, szabályzatokat és policy-kat, melyek segítik a HR osztályok és a HR szakemberek napi munkáját. 

Odoo • Text and Image

Amennyiben szükséges, részt veszünk a kollektív munkajogi kérdésekkel kapcsolatos tanácsadásban, akár szakszervezetek, akár üzemi tanácsok működnek a szervezeten belül.  Munkáltatók részére a teljesítménybér és távmunka bevezetésével kapcsolatban is széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk.

Képviselünk vezető beosztású munkavállalókat is munkaügyi vitákban, akár jogellenes munkaviszony megszüntetésről, akár menedzser szerződések betartatásáról legyen szó, ide értve a versenytilalmi korlátozásokat is. 


Munkaügyi vitákban tanácsadás, képviselet.

 

A munkáltató szerződéseinek, nyilvántartásainak felülvizsgálata, új minták készítése.

 

Munkaügyi tanácsadás.

Kérje szakértőink segítségét! 

Személyes konzultációval kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot.