Gazdasági jog

Irodánk igyekszik a céges életciklust teljességében lefedni, az ideális cégforma megtalálásától a cégalapításon át a napi működésben való támogatásig, és az esetleges végelszámolás vagy újra strukturálás során is segítséget nyújtunk. Legyen szó betéti társaságról, korlátolt felelősségű társaságról vagy részvénytársaságról, esetleg közkereseti társaságról, irodánk minden vállalkozástípussal kapcsolatban rendelkezik tapasztalattal. Természetesen nonprofit szervezetek, egyesületek vagy alapítványok jogi hátterének kidolgozását is ránk bízhatja! 

Odoo • Text and Image

Irodánk támogatja a vállalkozásokat napi feladataik ellátásában, mindennemű szerződéstípus elkészítésében és véleményezésében, belső szabályzatok kialakításában vagy szerződésminták megfogalmazásában. Segítséget nyújtunk cégek jogvitáiban is, e körben olyan egyezségek megkötését kívánjuk előmozdítani, amelyek minden fél érdekét egyaránt szolgálják. Számos szolgáltatásunk a KKV-k vagy egyéni vállalkozók igényeire szabva is elérhető, mivel tisztában vagyunk a gazdasági életben betöltött kiemelt szerepükkel. 

A céges életciklus végén segítünk a továbblépésben, akár reorganizációs vagy strukturálási tanácsadással, de akár végelszámolási, csőd- és felszámolási eljárásokban is képviseljük ügyfeleinket. 

 

Gazdasági társaságok alapítása, cégmódosítás

 

Gazdasági társaságok, különösen KKV-k szerződéses kapcsolatosainak jogi támogatása

 

Egyedi igényeknek megfelelő szerződés és jognyilatkozat minták előkészítése a mindennapi működéshez

 

Gazdasági társaságokkal kapcsolatos képviselet

 

Egyesületekkel kapcsolatos ügyek

 

Képviselet és jogi támogatás csőd- és felszámolási eljárásokban

Kérje szakértőink segítségét! 

Személyes konzultációval kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot.