Bemutatkozunk

Az ügyvédi iroda 2015-ben alakult. Az alapító ügyvéd korábbi szakterülete a közbeszerzési jog volt. Ennek keretében széles körű tapasztalatokat szereztünk a gazdasági élet viszonyait illetően, sokszor kérték a támogatásunkat a közbeszerzésekhez nem kapcsolódó egyéb jogi területeken is.

Az ügyvédi iroda céljai között szerepel, hogy hatékony segítséget nyújtson az ügyfeleinek a jog szerteágazó területein, emberközpontú, empatikus és szakszerű támogatást jelentsen a megbízóinak. Alapelvünk, hogy igyekszünk elkerülni a jogviták hatóságok, vagy bíróságok általi eldöntését, a felek megfelelő felvilágosítása mellett olyan egyezségek megkötését szeretnénk elősegíteni, amelyek minden érdekelt fél érdekét egyaránt szolgálják.

A kis- és középvállalkozások számára alapszintű jogi oktatásokkal és a működéshez szükséges minták készítésével nyújtunk hatékony és költséghatékony segítséget.

Odoo • Image and Text

Dr. Kovács Balázs László ügyvéd, az iroda alapítója


2005-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán.

Rövid ügyvédjelölti időszakot követően több, mint tíz évig foglalkoztam közbeszerzési tanácsadással. 2014-ben közbeszerzési szakjogász diplomát szereztem az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Állam- és Jogtudmányi Karán. 2015-ben alapítottam meg a Kovács Balázs László Ügyvédi Irodát, melynek keretében kollégáim együttműködésével széles körű jogi tanácsadással szolgáljuk ügyfeleink sikerét.

Fiatalkorom óta érdekelt a jog világa, és e mellett elkötelezett vagyok mások segítésében is. Gondolkodásmódom gyakorlatias és célorientált, ezért minden esetben könnyen megtalálom a közös hangot az ügyfelekkel, fontos számomra, hogy elégedettek legyenek a megbízóim.

Odoo • Image and Text

Huszák-Zima Aliz irodavezető


Külkereskedelmi üzletkötő és vámügyintéző, valamint mezőgazdasági áruforgalmazó és pénzügyi és számviteli ügyintéző képesítéssel rendelkezem.

Korábban ügyvédi irodában titkárságvezetési feladatokat láttam el, a feladataim közé tartozott az ingatlan-nyilvántartási ügyek és a cégbírósági ügyek intézése.

E mellett multinacionális vállalatnál is szereztem irodavezetői, vállalat-pénzügyi és számviteli ügyintézői tapasztalatot. A munkám során megoldás orientált vagyok, szeretem megtalálni a közös hangot az emberekkel. A KBL Legal-nál a felelősségi körömbe tartozik az iroda szabályszerű és nyomon követhető üzemeltetése, az adminisztratív teendők pontos és precíz ellátása.

 

Hatékony támogatás ügyfeleinknek szerteágazó jogi területen

 

Széleskörű tapasztalat

 

Emberközpontú hozzáállás


Empatikus és szakszerű támogatás

Kérje szakértőink segítségét!

Személyes konzultációval kapcsolatban keressen meg minket.